mandag den 16. juni 2014

TAK til Labdecor for den fine omtale:)
7 kommentarer:

 1. hej julie

  meget smukke ting du laver.er der mulighed for at købe tallerknerne på billedet.og hvor meget koster de.

  venlig hilsen anne

  SvarSlet
 2. Hej Anne, tusind tak! Mener du de lyserøde fade? Lige nu er alt udsolgt, men hvilken str. tænker du og hvor mange, så prøver jeg at beregne en pris:)

  Vh Julie

  SvarSlet
 3. hej julie

  ja det er de lyserøde fade jeg mener,når det er fade tænker jeg 1-2 stk.skal du udstille et sted ?

  vh anne grethe

  SvarSlet
 4. Ja jeg skal udstiller på Fussingø Kunsthåndværkermarked den 30.aug-7.sep. Der er der et stort udvalg af ting med den lyserøde glasur, både skåle, fade, kopper m.m. Ellers vil jeg gerne lave to fade til dig i lyserød. De koster 175kr pr fad..

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har lagt lidt nye billeder ud af det nyeste jeg har lavet. Er du interesseret i noget af det eller vil du hellere se det hele store udvalg på udstillingen? Jeg har skrevet forkert pris, fade koster 150kr pr stk...:)

   Slet
 5. Hej Julie.
  Kan man bestille en kop magen til den fra labdecor og et lyserødt fad som det øverste på nr 2 billede?
  Mvh. Tenna

  SvarSlet
 6. Hej Tenna
  Du kan godt bestille af mig, men koppen har jeg ikke flere af, da det var en prototype. Er det fadet eller skålen på billede 2? De koster begge 200kr pr stk. Vil lige informere om, at glasuren er forskellig fra skål til skål, men synes det er charmen ved den glasur. Jeg kan sende det til dig, porto koster 50kr. Ellers kom til udstillingen sidst i august nær Randers, der er et stort udvalg af mit keramik og alt sælges:)
  Vh Julie

  SvarSlet